BODI TO KAR SI

Najtežja stvar na temu planetu je biti to kar v resnici si in to pokazati drugim, brez pretvarjanja, brez ugajanja in brez cenzure. Veliko ljudi na žalost nosi masko, čeprav odkar se je začel virus, je veliko ljudem popadala maska iz obraza, in so pokazali kdo v resnici so, na žalost niso pokazali svoje svetle plati ampak temne.


 

Zelo pomembno je, da v življenju počneš stvari, ki te veselijo, govoriš svojo resnico (čeprav je drugi ne prenesejo) in se ne pretvarjaš. Preveč je ljudi, ki se celo svoje življenje pretvarjajo, samo zato da bi drugim ugajali. Preveč je ljudi, ki živijo svoje življenje tako kot drugi hočejo in ne počnejo stvari, ki si jih v resnici želijo. Preveč je ljudi, ki drugim lažejo, zato da bi bili ljubljeni, da ne bi bili drugi jezni nanje. Takšni ljudje sploh ne živijo svojega življenja ampak živijo življenje po pravilih drugih oz. tako kot ga drugi narekujejo. Ali je sploh vredno živeti življenje nekoga drugega in ne svojega? Ljudje bi morali večkrat prisluhniti svojemu srcu in intuiciji, namesto da poslušajo svoj razum, s tem bi si prihranili veliko razočaranj, žalosti, jeze,… Delati stvari s srcem, slediti svojim prepričanjem, početi stvari, ki te razveseljujejo,… to je tisto kar šteje, ne pa da se cel čas oziraš na tisto kar želijo drugi.


Če te drugi ne sprejemajo takšnega kakršen si, z vsemi svojimi napakami in vrlinami, niso vredni, da so del tvojega življenja.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.