KUNDALINI REIKI ZA ŽIVALI

Zame so živali najbolj čudovita bitja na našem planetu, jaz jih obožujem. Rada se z njimi pogovarjam, jih božam, objemam in poljubčkam. Pred leti sem imela dve psički, življenje z njima je bilo polno dogodivščin, smeha, veselja, učenja, navihanosti,… na koncu pa tudi žalosti. Psički zame nista bili nikoli hišna ljubljenčka ampak družinski članici. Bili sta središče mojega sveta, izjemno sem jima hvaležna za vse kar sta mi dali in me naučili. Ob njiju sem spoznala, da je lahko ljubezen brezpogojna.


 

Pomoč živalim me zelo osrečuje, to počnem s Kundalini reikijem. Veliko Kundalini reiki terapij opravljam na konjih v Konjeniškem centru Logar. Več o Konjeniškem centru Logar, ki se nahaja v Vodicah pri Ljubljani, si lahko prebereš na njihovi spletni strani http://www.logar-kc.si/sola-jahanja.php ali pa FB strani https://www.facebook.com/kc.Logar

Kundalini reiki je čudovita terapija, ki pomaga živalim pri zdravljenju bolečin, pri hitrejšemu okrevanju po operacijah in poškodbah, pri hitrejšemu celjenju ran, pri odpravljanju strahu (pred grmenjem, pokanjem petard,…), pri zdravljenju travm,… Lastnikom živalim priporočam, da se poslužujejo Kundalini reiki terapij preventivno, saj živali žal nimajo dar govora. Velikokrat lastniki opazijo, da je nekaj narobe z njihovimi živali, ko je poškodba, bolezen,… že zelo napredovala in zahteva veterinarsko zdravljenje ali pa celo operacijo. Preventiva je boljša kot kurativa.

Poskrbi, da bodo tvoje živali zdrave, srečne, polne energije,… jaz ti pri tem lahko pomagam.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.