MOJA DUHOVNA PRAKSA – MEDITACIJA

Hiter tempo življenja, čedalje večji pritiski iz okolice, stres,… vse to negativno vpliva na naše telo in zdravje. Vsak izmed nas potrebuje nekaj, da bo negativno energijo, ki smo jo nabrali čez dan, odstranil iz telesa. Nekateri se ukvarjajo s športom, drugi z jogo, tretji z jahanjem,… jaz meditiram.


 

Meditacija je moja duhovna praksa že dve leti, izvajam jo vsak dan, ne glede na to ali sem doma, na dopustu,… Ko sem jezna, žalostna, živčna, brez energije,… vedno meditiram, ker me meditacija pomiri in sprosti.

Meditacija je moje sidro. Pomaga mi, da začutim resnično sebe in vsa čustva, ki me prevzamejo v tekočem dnevu. V meditaciji ni bežanja in izogibanja, soočiš se z občutki, ki so včasih potlačeni in zakoreninjeni, in jih preprosto predelaš.

Ogromno ljudi začne meditirati, to počnejo nekaj časa, potem pa obupajo. Običajno obupajo, ker pričakujejo hitre rezultate v zelo kratkem času, nimajo energije, ker se jim ne da, nimajo volje,…

Zavedati se moraš, da je meditacija maraton, ni hitrih rezultatov, potreben je čas in trud. Najbolj pomembno pa je, da ko enkrat začneš meditirati, ne obupaš in kar nehaš, ampak vztrajaš, tudi ko se ti ne da, meditiraj, ker takrat najbolj potrebuješ meditacijo.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.