KUNDALINI REIKI

Danes ti želim predstaviti Kundalini reiki, s teboj bom delila par zanimivosti.


 

Kundalini reiki je metoda zdravljena, ki jo je razvil Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja.

S Kundalini reikijem se odstranijo blokade v čakrah, telo pa se pripravi na popolno prebujenje kundalinija. Kundalini v sanskrtu pomeni »kača« ali »kačja« moč. To je energija zavesti, velik rezervoar ustvarjalne energije, ki se nahaja v korenski čakri. To kačo lahko razumemo kot transformativno energijo, ko se kundalini energija premika po tvojem telesu, transformira tvojo zavest.

Kundalini reiki ni le močan način zdravljenja, temveč tudi orodje za osebno preobrazbo, ki ti pomaga ozavestiti spremembe, ki si jih želiš v življenju, in ti pomaga pri uresničevanju tvojih želja. Z njim vzpostaviš stik s svojim višjim jazom, kar ti omogoča večjo jasnost v življenju, ter iskanje odgovorov znotraj sebe.

Veliko ljudi zmotno misli, da jim bo energija Kundalini reikija škodovala, kar ne drži. Kundalini reiki prebudi spečo energijo v vsaki osebi in jo aktivira, lastna energija ti nikoli ne more škodovati. 

S teboj bom delila še zadnjo zanimivost glede Kundalini reikija. Kundalini reiki omogoča lažji prehod v Onostranstvo. Veliko starejših ljudi, ki so že dalj časa bolni, že veliko let v komi,… se oklepa tega sveta, ker se bojijo smrti, saj jim je vera skozi govorila, da če bodo grešili, bodo šli v pekel. Zaradi tega nočejo zapustiti tega sveta, čeprav je že zdavnaj prišel njihov čas. Kundalini reiki jim omogoči lažji prehod v Onostranstvo, saj njihovo celotno telo napolni z energijo miru, sproščenosti, ljubezni in nežnosti.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.