Terapije in svetovanje

Kundalini reiki za ljudi

Kundalini energija je mirujoča energija na spodnjem delu hrbtenice, povezana s korensko čakro. Korenska čakra je energijski center na mestu trtice, ki deluje kot vstopno mesto za Kundalini reiki energijo. Le ta potem prehaja skozi vse čakre. Kundalini reiki energija omogoča čiščenje čaker in širjenje energijskega kanala v telesu. Pomaga postopno rušiti vse blokade in ovire, ki človeka na energijskem nivoju ovirajo pri nemotenemu pretoku življenjske energije.

Preberi več

Kundalini reiki za živali

Naši hišni ljubljenčki so izjemna bitja. Nudijo nam brezpogojno ljubezen, stojijo nam ob strani v težkih trenutkih, pričarajo nam nasmeh na obraz in so pravi pravcati terapevti. Zaslužijo si, da jim nudimo najboljšo oskrbo. Živali tako kot ljudje potrebujejo energijsko podporo. S Kundalini reikijem vzpodbudim dvig življenjske energije, s katero nato živali sprožijo proces samozdravljenja.

Preberi več

Zvočna terapija s tibetanskimi skledami

Zvok je frekvenca. Človeško telo ga občuti, kljub temu, da je avdio narave (glasba, ptičje petje, morje,…). Ljudje smo vibracijska bitja. Vsak del telesa ima svojo lastno frekvenco. Če želimo, da je telo zdravo, morajo biti vsi njegovi deli usklajeni med seboj. Zvok tibetanskih skled zdravi tako, da s svojo vibracijo prevzame iniciativo nad vibracijo telesa. S pravilnim igranjem na sklede se bo vibracija celic v telesu prilagodila skledam in začela vibrirati enako kot one.  

Preberi več

Meditacijska terapija kozmična roža

Ta terapija je namenjena ustvarjanju notranje sreče in sidranju pozitivnega zavedanja v notranje organe (srce, pljuča, želodec, vranica, trebušna slinavka, ledvica, mehur, jetra žolč in spolni organ). Rezultat terapije je transformacija negativnih čustev v pozitivno energijo, in posledično zdravljenje.

Preberi več

Meditacijska terapija za zdravljenje notranjega otroka

Notranji otrok je tisti del nas v katerem so zasidrani spomini iz otroštva, in ki nas je v veliki meri izoblikoval in vplival na določene ravni naše osebnosti. Vsak ima v sebi notranjega otroka. Velika večina ljudi se ga ne zaveda in sploh ne ve da obstaja. To je tisti del naše psihe, ki še vedno ohranja ustvarjalnost, veselje, nagajivost, strahospoštovanje, nedolžnost in verjame v čudeže življenja. Povezanost z njim je izjemno pomemba, saj v nas sproža pozitivne občutke kot so...

Preberi več

Čustveni coaching

Življenje je polno lepih in manj lepih trenutkov. Na ta svet smo prišli, da izkušamo celo paleto čustev. Če ne bi izkusili žalosti, jeze, krivde, strahu,… ali bi znali resnično ceniti ljubezen, veselje, mir,... Iz negativnih izkušenj se največ naučimo in najbolj rastemo.

Preberi več

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.