Meditacijska terapija za zdravljenje notranjega otroka

Notranji otrok je tisti del nas v katerem so zasidrani spomini iz otroštva, in ki nas je v veliki meri izoblikoval in vplival na določene ravni naše osebnosti. Vsak ima v sebi notranjega otroka. Velika večina ljudi se ga ne zaveda in sploh ne ve da obstaja. To je tisti del naše psihe, ki še vedno ohranja ustvarjalnost, veselje, nagajivost, strahospoštovanje, nedolžnost in verjame v čudeže življenja. Povezanost z njim je izjemno pomemba, saj v nas sproža pozitivne občutke kot so navdušenje, živahnost in srečo. V primeru nepovezanosti, se počutimo nesrečne, žalostne, izgubljene in prazne.


 

Če v otroštvu nismo bili ljubljeni, smo bili spolno, fizično ali psihično zlorabljeni, je naš notranji otrok ranjen, in zaradi tega težje funkcioniramo kot odrasla oseba. V takšnem primeru, je treba notranjega otroka nujno pozdraviti.

Namen te terapije je soočenje stranke s svojimi potlačenimi čustvi. Stranko bom vodila v globoko meditacijo, v kateri se bo soočila s svojimi čustvi, jih predelala in spustila. Na tak način se bo notranji otrok končno pozdravil in zaživel.

 

Opis terapije: odpiranje energijskega portala (za sproščanje in pomiritev), 15 minut uvodnega pogovora, 100 minut zdravljenja in 15 minut pogovora o občutjih med terapijo.

 

Terapija se opravlja na daljavo preko aplikacije ZOOM.

Trajanje: 130 minut
Cena: 150 €

 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.