Zvočna terapija s tibetanskimi skledami

Zvok je frekvenca. Človeško telo ga občuti, kljub temu, da je avdio narave (glasba, ptičje petje, morje,…). Ljudje smo vibracijska bitja. Vsak del telesa ima svojo lastno frekvenco. Če želimo, da je telo zdravo, morajo biti vsi njegovi deli usklajeni med seboj. Zvok tibetanskih skled zdravi tako, da s svojo vibracijo prevzame iniciativo nad vibracijo telesa. S pravilnim igranjem na sklede se bo vibracija celic v telesu prilagodila skledam in začela vibrirati enako kot one.

 


 

 

Uporaba zvočnih terapij:

  • za zdravljenje

Z zvočnimi terapijami zdravimo fizično telo (bolečine v hrbtenici, kolenu, glavobol, poškodbe,…), mentalno telo (misli, prepričanja,…) in čustveno telo (žalost, jeza, krivda,…). Z njimi odpravimo vse blokade v telesu, ki nam preprečujejo, da bi resnično zaživeli.

Opis terapije: odpiranje energijskega portala (za sproščanje in pomiritev) in 50 minut terapije. Stranka prejme po vsaki terapiji informirano vodo, ki jo bo energijsko podprla po terapiji.

Terapija se lahko opravlja v živo ali pa na daljavo preko aplikacije ZOOM. Terapija je v obeh primerih enako močna.

 

Trajanje: 50 minut
Cena: 50 €


 

 

  • za umiritev in zmanjšanje stresa

Življenje v moderni družbi je bolj stresno, kot je bilo kadarkoli prej v preteklosti. Stres je reakcija celega telesa (ne le psihe) in lahko povzroča spremembe na vseh organih in celicah. Z zvočno terapijo sidramo energijo miru v celice in ustvarimo nov celični spomin. Z njo nevtraliziramo stres in ga popolnoma umaknemo iz telesa.

Opis terapije: odpiranje energijskega portala (za sproščanje in pomiritev) in 30 minut terapije

Terapija se lahko opravlja v živo ali pa na daljavo preko aplikacije ZOOM. Terapija je v obeh primerih enako močna.

Trajanje: 30 minut
Cena: 30 €

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.