IGRA ŽIVLJENJA

Verjetno si že kdaj slišal/a nekoga reči «staršev si ne moremo izbrati«, to dejansko ne drži. Pred vsako inkarnacijo si naša duša izbere skupino ljudi (starša, prijatelje, partnerje, tete, bratrance, sodelavce v službi,…), ki bodo del našega življenja in bodo v njem igrali pomembno vlogo. Izbere si tudi lekcije in izkušnje, ki jih želi doživeti.


 

Življenje rada primerjam z gledališko igro (brez vnaprej napisanega scenarija), vsak izmed nas je igralec, ki igra svojo vlogo, dejansko vidimo samo tisto kar se dogaja pred našimi očmi, ne pa tistega kar se dogaja za odrom oz. za zaveso. Ne vemo kaj se bo zgodilo v naslednjem trenutku, ne vemo kdo vse bo stopil na oder,… vse je neznanka.

Na svoji življenjski poti boš srečal/a ogromno ljudi. Nekateri bodo del tvojega življenja samo kratek čas, drugi pa bodo ob tebi celo življenje. Vsak, ki bo vstopil v tvoje življenje, bo z določenim namenom. Mogoče bo postal del tvojega življenja, da bi spoznal/a kaj je ljubezen, da bi ti pomagal/a in stal/a ob strani v težkih trenutkih, da bi videl/a življenje iz drugačne perspektive, da bi postal/a močnejši/a,… Zapomni si, da nobena oseba ni naključno vstopila v tvoje življenje, ampak je s točno določenim namenom.

 

Verjetno se je vsakemu izmed nas zgodilo, da smo spoznali osebo, smo z njo preživeli nekaj časa, potem pa je ta oseba kar iz danes na jutri prekinila vse stike, ni se nam več oglasila na telefon, ni odgovarjala na sporočila,… ko se ti zgodi kaj takega, ti priporočam, da se ne obremenjuješ s tem ali si kaj narobe naredil/a ali pa rekel/la, samo spusti to osebo naj gre, v tvoje življenje je prišla samo za kratek čas, zato da bi izpolnila svoj namen.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.