ZELENO - ZLATI RITUAL

Odločila sem se, da bom s teboj delila poseben ritual, ki ti bo pomagal, da se umiriš in sprostiš. Zeleno-zlati ritual uporabi vedno, ko potrebuješ energijsko podporo (utrujenost, razdražljivost, živčnost, nemirnost, nespečnost), in v primeru žalosti, otožnosti, jeze. Če te pestijo težave z nespečnostjo ga narediti tik pred spanjem.


 

Orodja, ki jih potrebuješ:

  • temno zelen list papirja
  • 5 temno zelenih svečk
  • rumeno pisalo (flomaster, kemik, barvico,…)
  • kozarec z vodo
  • meditacijsko glasbo

Opis rituala:

Vzemi list papirja. Na sredino lista papirja nariši sonce (z rumenim pisalom). Na sredino sonca napiši ANTE MEKUM (z rumenim pisalom). Na napis ANTE MEKUM položi kozarec vode. Prižgi 5 svečk na način, da gorijo okoli sonca. Prižgi si meditacijsko glasbo.

Zapri oči, naredi par globokih vdihov in izdihov (vdih skozi nos, izdih skozi usta). Predstavljaj si, da si na travniku, okoli tebe je gozd. Na sredini travnika zagledaš 5 svečk in prav tako kozarec z vodo. Usedeš se poleg svečk in pokličeš nadangela Rafaela in ga prosiš: »nadangel Rafael naj me ta voda energijsko podpre npr. pri utrujenosti,…« Ko to izgovoriš, se iz sonca pod kozarcem začne dvigovati zlata zdravilna energija, ki zaobjame kozarec, ta energija je čedalje močnejša (to si vizualiziraj kar nekaj časa).

Primi kozarec v roke (dobesedno), in v mislih ali pa na glas reci ANTE MEKUM. Spi kozarec vode. Začuti zdravilno energijo, ki se širi po tvojem celotnem telesu. Vzemi si nekaj minut, da jo resnično začutiš.

Zahvali se nadangelu Rafaelu. Naredi par globokih vdihov in izdihov, in se prizemlji. Svečke ugasni.

Svečke in papir obdrži, in jih ponovno uporabi pri izvajanju rituala.


 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.