Čustveni coaching

Življenje je polno lepih in manj lepih trenutkov. Na ta svet smo prišli, da izkušamo celo paleto čustev. Če ne bi izkusili žalosti, jeze, krivde, strahu,… ali bi znali resnično ceniti ljubezen, veselje, mir,... Iz negativnih izkušenj se največ naučimo in najbolj rastemo.


 

Čutiš v sebi ogromno jeze, pa ne veš vzroka zanjo? Te že dalj časa razjeda krivda? Se nimaš rad/a? Si ljubosumen/a na svojo/svojega partnerico/partnerja brez očitnega razloga?

Se ti v življenju dogaja vedno ena in ista negativna situacija? Si vedno v razmerju z osebo, ki te vara? Se želiš z nekom pogovoriti o svojih težavah, pa se nimaš s kom? Se kdaj znajdeš v situaciji v kateri ne veš kako naprej? Želiš biti bolj samozavesten/a in verjeti vase? Potrebuješ nekoga, ki ti bo pomagal, da se premakneš iz mrtve točke?

S čustvenim coachingom ti bom pomagala razumeti situacijo v kateri si se znašel/a in vzrok za nastanek le-te, z moje strani boš prejel/a praktične nasvete in vaje, da si izboljšaš življenje. Potreben je samo en korak, da si spremeniš življenje. Si upaš?

Prvo srečanje 80 €, vsa nadaljna srečanja 60 €.

Čustveni coaching se opravlja na daljavo preko aplikacije ZOOM.

Trajanje: 90 minut
Cena: 80 €

 

Želiš prejeti brezplačno meditacijo za pomiritev?


Oddaj svoj elektronski naslov.